Informatie

Hot2uParty.nl Homeparty, een gezellige erotische plezieravond met je vriendinnen, familie of collega’s.

Hot2uParty.nl is sinds 2016 zeer bekend geworden om het geven van homeparty’s door heel Nederland. De homeparty’s van Hot2uParty.nl staan vooral bekend om gezelligheid, professionaliteit en kwaliteit!

De Hot2uParty.nl consulentes zijn een half uur van te voren aanwezig bij de Gastvrouw. De consulente heeft deze tijd nodig voor de voorbereiding van de homeparty.
Voor een homeparty van Hot2uParty.nl dien je minimaal 5 personen uit te nodigen (minimaal 18 jaar oud) voor een sfeervolle, lusthebbende en een tikkeltje erotische avond dat je na deze homeparty niet zo snel zal vergeten.
Onze consulentes zijn professioneel opgeleid en beschikken over de juiste vaardigheden om jou en je vriendinnen, familie en/of collega’s te amuseren met de nieuwste erotische producten van deze tijd.

Onze erotische producten staan voornamelijk bekend om: topmerken, kwaliteit, bekendheid en aantrekkelijke prijzen.

De consulente zal je tijdens de homeparty de juiste tijd en aandacht geven voor het bezichtigen, aanraken en beproeven van de erotische producten.
Wij verfrissen ons aanbod 3 keer in het jaar, zodat je meerdere keren een homeparty kunt organiseren met je vriendinnen, familie en/of collega’s.

Als er bestellingen worden gedaan op een homeparty avond, dan zullen wij de producten per klant verpakken en discreet afleveren bij de Gastvrouw.

Het doel van Hot2uParty.nl is om een betrouwbare en hechte band op te bouwen met haar klanten.